Loading...
PRODEJNA OTEVŘENA I O VÍKENDU! Otevírací doba přes víkend: So 11h - 18h a Ne 13h - 19h. Těšíme se na Vás!

Hromadná recenze vaporizačních per

Hromadná recenze vaporizačních per

Které je to pravé pro vás?

V posledních dnech je trh přímo zahlcen všemožnými druhy a formami konopí. Vše to začalo CBD květy a postupně jsme se dostali až ke kanabinoidům typu HHC a THC-P. A asi úplně nejpopulárnějším způsobem doručení těchto kanabinoidů se nepochybně stala cartridge a vaporizační pero. Původu náplní a druhy cartridgí se zabýváme v tomto starším článku. Dnes si však uděláme celkové srovnání těch nejpopulárnějších vapepenů na cartridge typu 510 (jiné v nabídce nemáme) a podíváme se na ně trošku víc zblízka.

Vaporizační pero CYBERPIPE od Hamilton Devices

Hamilton Devices CYBERPIPE

Vaporizační zařízení Cyberpipe je nejspíš jedním z nejkvalitnějších vaporizačních per, která jsou na trhu dostupná. Design napodobující klasickou tabákovou dýmku na první pohled zaujme svým cyberpunkovým provedením. Zařízení je elegantní, na dotyk velmi příjemné a může sloužit jako stylový módní doplněk. Jeho povrch je z tvrzeného plastu potaženého gumovou vrstvou, která svou texturou a vzhledem napodobuje kůži. Ovládání dýmky je také velmi jednoduché. Má jedno jediné tlačítko, kterým se Cyberpipe zapíná, mění se s ním teplotní nastavení a jeho držením se aktivuje potah. Zároveň se dá odklopit, čímž se odhalí skrytý micro-USB konektor, který slouží k nabíjení baterie. Ta má kapacitu 500mAh, což většině uživatelů vydrží na celý den užívání. Dýmka má tři teplotní módy podle intenzity, může tedy doručit širokou škálu hitů, od těch nejjemnějších až po ty zabijácké. Cartridge je diskrétně schovaná vevnitř zařízení. Cyberpipe v kanceláři sami dlouhodobě používáme a upřímně k ní asi nemáme žádnou výtku. Právě proto si zařízení Cyberpipe od Hamilton Devices vysloužilo první místo v naší recenzi, z naší strany zkrátka není co vytknout.

Vaporizační pero CCELL M3 Plus

CCELL M3 Plus

Asi ten nejzákladnější typ vaporizačního pera. CCELL M3 Plus sází na dobrý poměr cena/výkon a klasický tvar, podle kterého byla vaporizační pera pojmenována. Díky tomuto tužkovému tvaru je velmi skladné a vejde se s klidem i do kapsy kalhot. Jeho používání je opravdu jednoduché, je spouštěno rovnou potahem a není třeba nic mačkat ani držet. Má také zabudovanou LED kontrolku, která se rozsvítí vždy na dobu potahu a blikáním upozorňuje na vybitou baterii. Ta má výdrž 350 mAh, což vystačí na velmi dlouhou dobu. Nabíjení zařízení probíhá přes konektor typu USB-C. Vedle vstupu na nabíjení si ještě můžeme povšimnout tlačítka na kontrolu teplot. M3 Plus má dva módy: napětí 3,3V a 2,8V. Nižší napětí doručuje jemné a hladké potážky, zatímco to vyšší vám může dopřát pořádný, hutný hit. Pero je stavěné na běžné cartridge typu 510. Jedinou nevýhodou tohoto pera je to, že není znát vybití baterky a člověk musí zbývající nabití odhadovat podle hustoty hitů. Jinak je ale CCEL M3 Plus vysoce spolehlivé a kvalitně vyrobené vaporizační pero.

VapePen Starship od Hamilton Devices

Hamilton Devices STARSHIP

Kosmická loď Starship od Hamilton Devices je jistě jedním z více extravagantních VapePenů, na které na našem eshopu můžete natrefit. První otázka každého, kdo tento stroj spatří, je jistě: A dává to třikrát víc, když tam jsou tři cartridge? Ano, ano dává. Možná dokonce i víc než třikrát, ve skleněné komoře se totiž dým může nahromadit a po puštění turba doručit velice objemný potah. A dokonce nemusíte vapovat jenom cartridge, Starship totiž dokáže zpracovat konopné extrakty, díky speciálním kalíškům zahrnutým v balení! To zahrnuje ještě dva skleněné nástavce: jeden slouží k přímému užívání a druhý se dá použít jako přípojka na bong se zábrusem vkladu 14,5mm. Jedná se bez pochyby o zařízení, které je dělané pro ty nejodvážnější vapery. Právě proto je také spíš vhodnější pro zkušenější kuřáky, než pro úplné začátečníky. Mašinka je to spolehlivá, a tři cartridgové sloty fungují velmi dobře a rovnoměrně. Podobně jako Cyberpipe, Starship je ovládán jedním tlačítkem a má tři teplotní módy. Nabíjení probíhá přes USB-C konektor na spodní straně. Snad jediným nedostatkem je fakt, že se skleněné nástavce zařízení mohou snadno rozbít a bez nich se těžko zařízení využívá na plný výkon. Všechny díly jsou však naštěstí dokoupitelné. Celkově je tedy VapePen Starship od značky Hamilton Devices skvělou volbou pro všechny bořiče hranic.

CCELL Silo

VapePen Silo od značky CCELL možná není tak vzhledově působivé, jako některá předchozí zařízení, ale co se spolehlivosti týče, hravě se jim vyrovná. S baterií, která má kapacitu 500mAh a z prázdné na plnou se nabije za jednu hodinu, vám Silo při plném nabití vydrží klidně celý den. Díky této výdrži a malých rozměrech zařízení je Silo ručním granátem vaporizačních per. Hodně muziky za málo peněz. Funguje na principu magnetického závitu, který se dá vyjmout ze zařízení pro snadné našroubování cartridge. Ten se pak jenom zacvakne do těla zařízení a můžete vapovat. CCELL Silo je rozhodně velmi spolehlivým VapePenem, díky kterému si můžete diskrétně vychutnat cartridge po celý den.

Vaporizační pero TOMBSTONE od značky Hamilton Devices

Hamilton Devices TOMBSTONE a GAMER

Dvojice menších zařízení od vaporizačních pionýrů z Hamilton Devices. Tombstone a Gamer jsou obojí pera na klasické cartridge typu 510, ale každý z nich má svůj specifický háček. Tombstone zvládne hned dvě cartridge naráz a je velmi elegantní a ergonomicky příjemný. V každém potahu míchá obě cartridge rovnoměrně a spolehlivě. Pero Gamer je sice jen na jednu cartridge, ale svůj název si vysloužilo díky své cílové skupině. Je to totiž to ideální zařízení pro všechny hráče, protože se dá zavěsit kolem krku a používat úplně bez zapojení rukou!

Stolní vaporizační pero Zenco Flow

Stolní VapePeny Zenco

To nejlepší naposled! Stolní vaporizační pera Zenco jsou absolutní špičkou současné vaporizační scény. Svým chytrým designem stírá hranici mezi vaporizačním perem a klasickým stolním vaporizérem typu Volcano. Je složen ze spodní základové části s nahřívacím tělískem a borosilikátovou "sklenicí", která slouží jako baňka na udržení výparu a doručení potahů. Jedná se tedy o zařízemí, které produkuje takzvané Suché drinky. A dokáže je vykouzlit téměř ze všech druhů konopí: sušiny, extraktů, hashishů i cartridgí! Jedná se tedy o historicky první vaporizační zařízení, ze kterého můžete výpar "pít". To je skvělá funkce třeba na skupinové vaporizační večírky, nebo přepychové večeře se speciálním zeleným kořením. Díky svému unikátním designu je také naprosto ideální ke gurmánskému ochutnávání všelijakých exotických konopných extraktů, které si člověk jen tak nedopřeje, jako jsou třeba daby.

Jedinou nevýhodou Zenca oproti většině ostatních vaporizačních per je fakt, že vyžaduje pravidelnou údržbu a čištění. Sklenice se častým používáním zamastí a silikonové návleky kolem nahřívacího tělíska také. Je tedy důležité si druhý den po párty vyčistit nádobíčko. Mnoho lidí možná také odradí vysoká cena zařízení. To je sice pochopitelné, je však třeba mít na paměti, že tato jedna mašinka si dokáže poradit s naprosto všemi formami, ve kterých se konopí dá podávat.

Shrnutí

Odvěké přísloví "Sto lidí, sto chutí." se dá aplikovat téměř všude a vaporizační pera samozřejmě nejsou výjimkou. Nakonec si každý musí projít obdobím pokusů a omylů, během kterého mu do ruky přijde přesně ten pravý VapePen. Někomu může vyhovovat jednoduchost a minimalistická konstrukce pera CCELL M3. Někomu jinému zase učaruje nepopiratelná elegance a velmi spolehlivý výkon dýmky CYBERPIPE. Pro milovníky hostitelství je zase třeba ideální volbou párty kousek Zenco Flow. V bohatém a rozmanitém světě vaporizace si snadno vybere doopravdy úplně každý!

Štítky: Novinky Konopí Informace a vzdělávání Recenze a Unboxing

Volejte
+420 608 091 166
Po - Pá: 09:00 - 18:00
Pište
poradna a objednávky
Přihlaš se a získej slevu!
Odebírat novinky

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.