Loading...
PRODEJNA OTEVŘENA I O VÍKENDU! Otevírací doba přes víkend: So 11h - 18h a Ne 13h - 19h. Těšíme se na Vás!

Podzimní slevy 25% v CANNALANDU!

Podzimní slevy 25% v CANNALANDU!

Akce na vybrané produkty pro zpříjemnění nálady

Léto se nám během posledních pár týdnů definitivně vytratilo a začaly nám pomalu ale jistě nastupovat sychravé podzimní dny. To se člověku může velice snadno podepsat na náladě. Ale není jednodušší způsob, jak se nepříjemností podzimu zbavit, než s konopím! Právě proto jsme se rozhodli zlevnit vybrané zboží o 25% a přinést tím pohodu do co největšího počtu domovů. Akce platí od 23.10.2023 do 27.10.2023.

HHC Cartridge značky CCELL

Cartridge od značky CCELL s konopným extraktem s HHC patří mezi nejkvalitnější zboží, které na dynamickém konopném trhu můžete potkat. Vysoce kvalitní extrakt o síle 99% HHC s kvalitními přírodními příchutěmi je absolutní špička. Díky precizní výrobě cartridgí, o které se můžete dočíst víc v našem starším článku, se také nemusíte bát ucpávání nebo vytékání. Z původní ceny 549 Kč za jeden kus a 1482 Kč za tři kusy, jsme zlevnili na 411 Kč za jednu a 1110 Kč za tři kousky cartridgí.

VapePen CCELL M3 Silver

Co by lépe pasovalo ke cartridgím od CCELLU, než pero stejné značky? Krom přelomových zařízení od Hamilton Devices asi máloco. Vaporizační pero M3 ve stříbrném provedení je velmi elegantní a snadno se používá. Díky svému USB-C konektoru se velice rychle nabíjí a je ready do akce během chvilky. Díky dvěma nastavitelným teplotám si můžete dopřávat buď jemné potážky, nebo pořádně hutné hity. Z původních 420 Kč nyní zlevněno na 315 Kč.

HHC Gummies fruit mix 25mg

Želatinové bonbonky s konopným extraktem obsahujícím HHC asi nemusíme nikomu představovat. Jedná se beze sporu o jeden z nejvíc populárních produktů mezi HHC výrobky. A není se čemu divit, jsou velmi chutné, silné a diskrétní. Proč tedy právě ty naše? Třeba proto, že je prodáváme za nejnižší cenu. Nebo proto, že nabízíme prodej po jednom a každý se tedy může objednat jenom tolik, kolik zrovna potřebuje. Někoho jiného může možná přesvědčit lahodný mix přírodních ovocných příchutí. Nejpádnější důvod je však jejich akční cena! Jeden kus nyní místo 69 Kč stojí pouhých 52 kč. Balení o deseti kouscích jsme z původních 590 Kč zlevnili na skvělých 420 Kč. Nejlepší deal je však určitě na balení obsahující 20 bonbonů. To jsme z již příjemných 980 Kč zlevnili na neuvěřitelných 640 Kč! Tak nevaáhejte ochutnat.

Skleněné bongy Amsterdam Inferno

Silnostěnné borosilikátové bongy ze série Inferno od značky Amsterdam jsou opravdovou ukázkou poctivé sklářské práce. Udělejte si tedy radost a pořiďte si hodnotný kousek do domácnosti, který vám znatelně zpříjemní pobyt doma během studených deštivých dní. Všechny bongy v řadě Inferno místo za 1899 Kč nyní dočasně nabízíme za pouhých 1425 Kč.

HHC-P Gorilla Glue

No a to nejlepší nakonec! Legendární konopnou odrůdu Gorilla Glue jsme do naší nabídky mimo jiné zařadili v podobě květů s obsahem 12% kanabinoidu HHC-P! A je to vážně něco! Dlouhotrvající účinky se příjemně míchají s výraznou přírodně zemitou příchutí. Jeden gram si nyní pořídíte za 187 Kč, ne původních 249 Kč. Dva gramy jsme pro vás ze 459 Kč zlevnili na příjemných 344 Kč. Třígramové balení si nyní místo za 650 Kč můžete pořídit za pouhých 488 Kč. Za pětigramovku nově místo 999 Kč nyní zaplatíte jenom 750 Kč. A deset gramů, největší balení, jsme z původních 1599 Kč zlevnili na úžasných 1200 Kč!

 

Doufáme tedy, že vám slevičky do prvních chladných podzimních dní přijdou vhod!

Váš, CANNALAND

Štítky: Novinky Konopí HHC Akce a slevy

Volejte
+420 608 091 166
Po - Pá: 09:00 - 18:00
Pište
poradna a objednávky
Přihlaš se a získej slevu!
Odebírat novinky

Přihlášením souhlasíte se zpracováním osobních údajů.